Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο ΔΡΑΚΟΣ

Οι προηγούμενες μου "τραουδκιές" φίλε Κυπριακόφωνε εν σου αρέσαν. Τούτον ? ;-) Αφιερωμένο στον Αcera !!!

ΧΟΡΕΥΚΩ ΣΑΣ



Έμπνευση που είσhεν ο άνθρωπος !!!
Αμυντικός σημειώστε ...
Για την ιστορία η Μπαρτσελόνα δεν προκρίθηκε, προκρίθηκε ο Μουρίνιο ;-)

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

No more Mr. Nice Cry

Καλές οι ευαισθησίες, εν είμαι κτηνό αλλά κανεί, κανεί... έννεν η πρώτη φορά. Μια θκυο , πέντε, δέκα. Κανεί !!! Τα κλαψουρίσμτατα των προέδρων μας εν μας φκάλλουν πουθενά πλέον. Σόρρυ... που λαλούμεν. Ο Τούρκος ποτζεί (όχι ο απλός πολίτης ο Τουρκοκύπριος αλλά ο ιμπεριάλας "κυβερνήτης" θώρε Έρογλου, Ερτογάν, εκάστοτε αρχηγός στρατού της Τουρτζιάς) άμαν θωρεί τούτα τι λαλεί? Εν leaders να φακκούν ππουνιά του τραπεζιού της διαπραγμάτευσης με τον Τούρκο απέναντι τζαι να το τσακρούν που θέλουμεν, όι μοιρολοίστρες τζαι φτανόκαρτους.
Άτε αρκέψετε να κράζετε μπλογκάες τζαι ανώνυμοι.
Επιάν με οι βίδες πάλαι

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Παλιό, γνωστό, αλλά καλό ...Modified a little

ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΤΡΙΚΟ, ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!
(Με λλίες μετατροπές τζαι προσθήκες)

Μια φορά κ έναν καιρό, ένας υπέροχος πρίγκηπας ρώτησε την πεντάμορφη πριγκήπισσα:
-Θέλεις να με παντρευτείς;
Κι αυτή απάντησε...:
-ΟΧΙ!!!

Και ο πρίγκηπας έζησε ευτυχισμένος για πολλά χρόνια.

Πήγαινε κάθε μέρα για ψάρεμα, για κυνήγι, γήπεδο το Σαββατοκυρίακο και κα΄θε βράδι Reckless, Babylon, New Division με τους φίλους του.
Κι έπινε πολύ μπύρα ΚΕΟ,ERDINGER, WARSTEINER, STELLA, BUD, HEINEKEN, AMSTEL, όποιαν έβρισκεν ομπρός του τελοσπάντων... κρασί στερκό τζαι ουίσκια ΜALT, θεικό JACK DANIELS Single Barrel, ποτά καμπόσα και γινόταν στουπί όποτε του 'κανε κέφι.
Όποτε του έρκετουν άφταινεν κάρβουνα, έπιανεν τηλ. 2-3 παρέες τζαι εκάμναν το τζίζι μίζι τους.

Έπαιζε γκολφ (χμμμ... όι, πιλιάρτον τζαι τάβλιν εννά έλεα, καλάν τζαι πιλότταν όσοι θέλετε) και έτρωγε χαβιάρι και άλλα πολλά γιατί του περίσσευαν τα ευρά. Πετούσε τα ρούχα του στην καρέκλα της τραπεζαρίας και γαμούσε πεταλουδίτσες, γειτόνισσες και φίλες και........δεν τον ένοιαζε να ανταγωνιστεί φίλους και γείτονες για το καλύτερο αμάξι (είσhεν το τζείνος, το καλύτερο μέρος για διακοπές, (επήαιννε στα καλλύτερα μέρη κάθε μήνα) κ.ο.κ.......

Και αμολούσε κλανιές όποτε γούσταρε (Yeah...) και κατουρούσε πιτσιλίζοντας το καπάκι της λεκάνης με ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου (E καλό...) Έχεζε ασύστολα (καλάν επαράσhεσεν το) διαβάζοντας περιοδικά και τραγουδούσε ρεύοντας και συνέχεια έξυνε τα αρχίδια του.
Άκουγε Heavy Metal στη διαπασών (ΑΑΑΑΑΑRGHHH) τζαι εξιτιμάζαν τον οι γείτονες που τους έγραφε όμως κανονικά σε τζείνα που λαλεί πιο πάνω πως έξυνε, έβλεπε ποδόσφαιρο και άπαιζε Playstation
ΌΠΟΤΕ του εκάπνιζεν...
και κανείς δε του τα 'πρηζε !!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΟΣ

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΡΑΤΩ ΕΜΕΤΟΒΟΛΟ

Last week πάθημα, να σας γίνει μάθημα
Tι γίνεται όταν σου πει η παιδίατρος να αρχίσει να τρώει το μωρό κρεμούα με φρούτο?
Αληθινό φρούτο λιωμένο ανάμεικτο με την κανονική κρεμούα.
Διάς του μωρού με αχλάδι, τρώει λλίο, μπλιααααχχχχ..... τζαι φτύνει σου τα.
Δοκιμάζεις με μπανανούα , τα ίδια.
Διάς της κανονική κρεμούα , τίποτε.
Κύριε Ελέησον. Για τούτη πριν εσάριζεν τα ούλλα, τι έπαθε τωρά?!!!
"Ρε Αγάπη μα εννά την αφήκουμε νηστιτζιή? Δείξε της το πιπερό να δούμε."
Δείχνει της το, πεεεε...πόλεμος !!
"Πεινά. Άτε, κάμε της γάλα να μεν την πιέσουμε άλλο με τες κρέμες εννά τες μισήσει."
Ποτίζω της το τζαι η Αγάπη πάει για ντους.
Τελειώνει το γάλα, πιάνω τη να ρεχτεί, ακούω ήχο ασυνήθιστο τζαι το μωρό δυσφορεί.
"WTF? Μωράκι μου τι έσhεις , εννά μας τα φκάλεις?"
Εν τζι έφτασα να τελειώσω τη σκέψη. Έτρεξε ένα ασπρουλλί ρυάκι πας τη φανέλα μου. Αλλά ο χείμαρρος ακούετουν που το βάθος να θέλει να σιωνοστεί, σηκώννουμαι αμέσως τζαι γυρίζω το μωρό μες τη βούρνα. Μπλουυυτ...αααααα....μπλουυυρπ....ουααααα..."
Άτε, κάτσε καθάριζε.
Καθαρίζω, βάλλω την στο ρηλάξ να ησυχάσει , εν σιουρκάζεται για κανένα 5λεπτο τζαι δείχνει να νυστάζει. Κλαίει τζαι οδύρεται. "Α εν που νυστάζει. Τώρα να σε βάλω στο πάρκο σου να κοιμηθείς"
Έτσι τζι έκαμα. Κάθουμαι στην πολυθρόνα, αρπάσσω τζαι το λάπτοπ, σε 2 λεπτά ακούω παράξενους ήχους πάλαι που το εσώτερον του μωρού. Κύριε Ελέησον πάλαι.
Εν τζαι πρόλαβα, ώσπου να σηκωστώ τζαι να πάω άρκεψεν ο ποταμός πλέον.
Μπουυρπ, αααααα.... Σηκώνω την τζαι κρατώ την παράλληλα με το έδαφος με το πρόσωπο της να θωρεί χαμαί. Μπλοουυυυτ....ουααααα, τζαι βουρώ γυρεύκω βούρναν πάλαι. Σε κλάσματ δευτερολέπτου ευρεθήκαμε πάνω που τη βούρνα για να την ξαναγεμώσουμε. Στο μεσοδιάστημα όμως είχα πιτσικλησει ούλλη την κουζίνα με εμετούς.
ΣΑΝ ΝΑ ΕΚΡΑΤΟΥΝ ΕΜΕΤΟΒΟΛΟ ΤΖΑΙ ΕΒΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ.
Εφύρτηκα που το γέλιο... ο γάαρος !!!!
Απώλειες:
- Πάρκο, σκεπάσματα, σεντόνια, κουβέρτες, παιχνίδια
- Τραπεζάκι, πετσετάκι, βάζο, γλάστρα
- Πολυθρόνα
- Πατωμα
- Καρέκλα
- Πάγκοι, ερμαράκια
- Βούρνα τζαι τα γυρόν της
Ούλλα πιτσικλισμένα με Humana διαλυμένο σε αποστειρωμένο νερό, εκ του στομαχίου της πέπας και εξερχόμενον δια της στοματικής κοιλότητας της.
Ακολούθησεν μισή ώρα φλόκκος τζαι πετσί με τη συνδρομή της συζύγου τζαι τηλέφωνο στην παιδίατρο....

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Campagne pour le Rétour des Marbles du Parthénon et la Reunification du Monument.

Campagne pour le Rétour des Marbles du Parthénon et la Reunification du Monument.

Mα εν ηξέρετε γαλλικά ρε?
Καμπάνια για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα και την Επανένωση (άσχετο με την 2010 ) του Μνημείου.
Κιάορκα... είμαι πολλά γαλλομαθής !!
"Je m' appelle Jacques Martineau.
J' habite a Paris, Place de la Contrescarpe.
Je suis musicien."
Χου χου χου χου....

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΑΤΕ ΟΛΑΝ ...

Εννά πιάσω νάκκον τα πολιτικά πάλαι σήμερα, ή μάλλον θέλω να σχολιάσω κάποιες συμπεριφορές πολιτικών δίνοντας ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να καταλάβετε τι θέλω να πω.
Άκουα πριν 2-3 μέρες που την εκπομπήν του Λάζαρου Μαύρου, βο(υ)λευτήν εκ ΔΗΚΟ , τον υπέρ-πατριώτην μουστακαλλήν κύριον με το ζαχαρένιον νάμιν τζαι τον "φλογερόν" τζαι συνάμα ολίγον τι χωρκατικον λόγον. Εσhίζετουν λοιπόν ως συνήθως περί των λανθασμένων χειρισμών της Κυβέρνησης, του Προέδρου, του Κυβ. Εκπροσώπου (εν τους παρτάρω τούτους υπόψιν, έχουν πολλά να ακούουν αλλά εννεν το θέμα μας τωρά), για το Κυπριακό, το απ' ευθείας εμπόριο κλπ κλπ κλπ. Είπε μας μάλιστα ότι έχουν λάθος σαν κόμμα, το ΔΗΚΟ, που εν αντιδράσαν σε τούτα ούλλα - θυμάστε τη διακιολογία του Καρογιάν ότι μεινίσκουν στην Κυβέρνηση για να ελέγχουν τάχα μου τζαι να ρυθμίζουν την κατάσταση - τζαι ότι τζείνος τότε εφώναζεν να φύουν, να κάμουν, να φκιάσουν...
Τζαι ότι έτσι που παν τα πράματα η Κύπρος θα καταστραφεί , τονίζοντας το πολλά εμφαντικά.
Πας τούτον το τελευταίον μπορεί νάσιει τζαι δίκαιον.
Αλλά θάθελα να ρωτήσω :
"Γιατί ρε κύριε μου εσύ, ο υπέρ-αγωνιστής , ο υπέρ-πατριώτης, ο υπέρ-προασπιστής των εθνικών συμφερόντων τζαι υπερμαχος του δικαίου, εν εσηκώστηκες ακόμα να φύεις που το Κόμμαν σου? Ήντα γυρεύκεις κόμα τζιαμαί? Γιατί εν έφυες σαν αντίδραση εφόσον το Κόμμα σου ακολουθεί γραμμή που εν σε εκφράζει ουσιαστικά βάση τζείνων ούλλων που λαλείς?
Ααααα... εν για να ελέγχεις τζι εσύ τζαι να ρυθμίζεις το κόμμα να μεν παρεκτρέπεται, όπως το κόμμα σου λαλεί ότι κάμνει στην συγκυβέρνηση αλλά τελικά εν κάμνει."
ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΤΕ ΡΕ ?!!!!
ΟΥΥΥΥΣΤ....ΞΗΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Κ-ακό F-ried C-hicken

Επήαμεν για ψώνια το Σάββατο στο Mall του Σιακόλα. Πατημένοι να προλάβουμε τζείνα που εθέλαμεν. Στο μεσοδιάστημα επεινάσαμεν. Που να φάμε ? Στο Friday's ? Όι , εννά αρκήσουμε. Εξάλλου την μιαν τζαι μοναδική φορά που εκάτσαμε τζιαμαί, καμιά σύγκριση με το άλλο της Διαγόρου. Μες τον πανζουρλισμό, service παρακαθκιανό, οι λατρεμένες μου μπριζολούες Jack Daniel's ωμές, όι όι εν κάμνει. Πάμε για κανένα στα γλήορα (φαί ρε είπαμεν, fast food !!) Πάμε για fried chicken? Ε, επεθύμησεν η σύζυγος... τόσο τζιαιρόν ελάλεν μου τζαι έκλωνα με τρόπον!!
Άτε πάμεν στα Τηανιτά Ψοφοκοτόπουλλα. Εν τζαι χωνεύκω τους εδώ τζαι κανά - θκυό χρόνια που μιαν ματσαράγκα που μου εκάμαν σε delivery τζαι ήταν τζαι αναιδείς που πάνω χωρίς να τα σάσουν, αλλά τζαι που μιαν πιο πρόσφατη φορά που αντιλήφτηκα ότι εππουσhτέψαν την ποιότητα τους πάρα πολλά .
Variety με hot κομμάθκια για μένα.
Καθούμαστε τζαι τρώμεν. Πας το 2ον κομμάτιν , αηδιάζω τζαι που το φέρνω στο νου μου, γιατί ξαναζιώ την αηδία. Ψόφκιο, χτιτζιό, ζόλος, φτώμα... που τ' άλήθκεια πρέπει να με ταίσαν πτώμα, ψόφκιο κοτόπουλλο.
Α-Η-Δ-Ι-Α
Έφτυσα τα μες το πιάτο. Γυρεύκω να σκουπιστώ, εν είσhεν μες το δίσκο τα κλασικά υγρομάντηλα, παρά μόνο 2, ναι 2 χαρτομάντηλα. Για φαί που τρώεις με το σhέριν. Σηκώνουμαι τζαι πάω να τους παραπονεθώ.
Ξεκινώ που τα υγρομάντηλα τζαι επιμένω 2-3 φορές γιατί εν εβάλαν.
"Εν διούμεν τωρά" λαλεί μου η υπάλληλος με αναίδειαν.
"Ποτήριν του νερού πούντο?"
"Εβάλαμεν σας 2 καλαμάκια."
"Μμμμ. θέκκιου ολάν. Τζαι τη μαγιονέζα χρεώνεις την ααα? "
"Έτσι ένει τωρά"
"Φώναξε του υπεύθυνου σε παρακαλώ"
Ερκεται.
"Κύριε το τζαι το. Πόθεν έν τα κοτόπουλλα σας?"
"Έν ηξέρω" (αλλοδαπός τζαι τούτος όπως η υπάλληλος, όνομα τζαι πράμα, κατά το "εγώ εν ξέρω τίποτε, εγώ Αλβανό τουρίστα")
"Φίλε μου να πεις τους μαστόρους σου τους πιο πάνω αφού εσού εν καταλάβεις, ότι ο κόσμος κάμνει παράπονα που τον ταίζετε βρωμοκοτόπουλλα τζαι ψατζεύκετε μας."
"Μα, γιατί εν μου εφέρετε πίσω?"
"ήνναμπο να σου φέρω πίσω ρε κουμπαρε, το ακκαμένο με τα φτυσίματα μου μες το πιάτο?"
Εν είμαι έτσι γάαρος σαν εσάς.
"Εντάξει κύριε ευχαριστώ" λαλεί μου.
"Κώλο σου ρεπάνι τζαι σένα (που σε βάλαν να λαλείς ευχαριστώ , τζαι του μάστρου σου, τζαι αν με ξαναδείτε σhέ_τε μου !!!"

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Τzoulia farted !!!


Eπρήσαν μας τα ρε ... !!!
Έσhει που τη μέρα που εκυκλοφόρησεν η τσόντα της εν κάμνουν άλλη δουλειά τα ΜΜΕ τζαι ειδικά τα κανάλια της Ελλάδας. Σηκώνεσαι το πρωί να σαστείς για τη δουλειά τζαι γυρεύκεις στο χαζοκούτι κανένα τραγούδι, καμιάν είδηση, εεεε... μα, εφλομώσαν μας που τα κατορθώματα της Τζουλίας .
Εν έχουμεν καλλύττερο πράμα να ασχολούμαστε που τον βίο τζαι την πολιτεία της Ιουλίας του Αλεξανδράτου (που τον επέλλανεν τον τζύρην της με τες μαλακίες της τζαι πίνει ψυχοφάρμακα). Η Τζούλια έτσι, η Τζούλια άλλωσπως, η Τζούλια ποτζεί, η Τζούλια ποδά...στο τάδε club, στην τάδε εκπομπή, στην Κύπρο, στο πλοίο το νέο dvd, άσσιχτήρ !!
Ως τες 12 του Απρίλη έτσι εννά έχουμε τζαι για κανένα μήνα μετά. Να μπει το καλοτζαίρι τζαι να δούμε πάρακάτω. Η Τζούλια στη Μύκονο κλπ κλπ κλπ . . .
Το τελευταίο νέο για όσους θέλουν να ξέρουν . . .
η Τζούλια έκλασεν :-Q
(Υ.Γ. : ήταν τζαι γεμάτη δυστυχώς)