Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Πρωινάδικο

Καλημέρα κοπέλλες τζαι κοπέλια.
Αρκεψεν τζαι φακκά μου η κίνηση . Πόση ρε πόση?
Τζαι η/ο καθεμια/ένας με τες παρανομίες , τες απροσεξίες, τες απαιτήσεις , τες μαλακίες της/του.
Τέσπα εν άλλο που θέλω να πω.

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΥΠΡΟ ΤΟΥ 2010 ΑΚΟΜΑ ΕΣΙΕΙ ΓΑΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΤΤΕΝΕΚΚΟΥΙ ΤΟΥ( POKKA ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.
Μάλιστα, ήπιαμεν το πρωίν πρωίν με την γαρίλλαν στο μάτι, σύρνουμεν το πας το πεζοδρόμιον τζαι ξαπολούμεν τζι ένα ρέξιμον που πάνω (φαντάζομαι). Ύστερα τυλίουμεν τζι έναν τσιάρον (εν συνοδηγός που ήταν) τζαι πάμεν δουλειάν.
Εννοείται έπαιξα τους πουρούν αλλά τίποτε οι γάαροι.

Και αλλάζουμε με αφιέρωση , στους Δημητράκηδες μας.


Ο δικός μας φυσικά "εν παραπάνω Ρώσσος" που τον Ντιμίτρι από ότι εκατάλαβα εχτές. Με τα Ρωσσικά του τα άπταιστα, καμιά σχέση με τα εγγλέζικα του, την κότσιηνη τη γραβατούα , μαέστρος μιας ενορχηστρωμένης κομπανίας του κόκκινου (ααααα.... η Ερατώ με το κόκκινο φουλάρι ήταν μια θεά). Γι' αυτό αφιερώνεται το MOTHER RUSSIA. Ω, μητέρα πατρίδα Ρωσσία, εσύ δεν "εισέβαλες" σαν τις "άλλες", εσένα σε "φέραμε εμείς εδώ, είναι επίτευγμα γιατί εσύ δεν είσαι σαν τις άλλες που μας πρόδωσαν"

Το χάζιν ούλλον ήταν που ο Μετβέντεβ τζαι οι δικοί του εφορούσαν οτιδήποτε άλλον εκτός του κόκκινου. Οι ανθρώποι εξικολλήσαν. Η Ρωσσία δεν είναι τζείνο που ήταν. Πότε θα το καταλάβουν κάποιοι? Κανεί ρε με το σιόου παρωχημένων εποχών. Νομίζετε άρεσεν τους το κοτσινολόιν σας? Αφού φκάλλουν τσούννες actually τα πλασματα να θωρούν κατάλοιπα του κομμουνισμού !!

Κατά τα άλλα ευχαριστούμε τον αδελφό λαό για την στήριξη του και στο εθνικό μας πρόβλημα και στην οικονομική συνεργασία. Μακάρι να μπορούσαν να τρίξουν και τα δόντια στους Εγγλεζοαμερικάνους που αλωνίζουν την υφήλιο τζι εμάς μαζί

Απορία
Γιατί το In Business του ομίλου Δία σε τούτο το timing διαφημίζει πως να προσελκύσετε αμερικανικές επενδύσεις"?










11 σχόλια:

  1. το μόνο κοινό του Μεντβέντεφ με τον Χριστόφια είναι το όνομά τους. κατά τα άλλα ο ρώσος πρόεδρος είναι προσκολλημένος στο να κάμει ισχυρή κυρίως οικονομικά τη Ρωσία βλέπε I love capitalism και ο κύπριος πρόεδρος να φέρει λύσει για τους κυπρίους από τους κυπρίους...
    άτε σταματώ γιατί έχω ορέξεις σήμερα και βλέπω να καταφτάνουν διάφοροι καλοθελητές επειδή θίξαμε τον πρόεδρο.

    εξ από ανέκαθεν Invictus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν έσιει πρόβλημαν Μάνα, όποιος θέλει ας κοπιάσει .
    Σερβίρουμεν από καφέν και ρωσικόν τέιον μέχρι σύρριζες που αγγούρκα τζαι ρεπάνια.

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα
    τζι εγώ νευριάζω με τους τενεκκεδορίφτες!!!

    τζαι τους τσιγαροπακκετορίφτες

    τζαι τους χαρτορίφτες

    καμιάν ημέρα θα πιάσω το ττενεκκούιν τους που εσίραν πόξω να πάω να το σύρω πίσω μες το αυτοκίνητον τους, έτσι όπως εν σταματημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τους τενεκκορίφτες, να τους πιάνουμεν τα νούμερα τζιαι να τους καταγγέλλουμεν στην ΥΚΑΝ!
    Το σιόου "παρωχημένων εποχών" όπως λαλείς, εν το μόνον που εκπαιδευτήκαν να κάμνουν φίλε μου. Προπαγάνδα, κότσιηνες γραβάτες τζαι φουλάρκα, σώβρακα με τα σφυροδρέπανα κλπ. Η μόνη τους δύναμη εν ο κόσμος που τους ηψιφίζει, διότι φλωμώνουν τους πάντα με τα ίδια αστήριχτα επιχειρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πούτιν και Μεντβέντεφ εν ότι καλλύτερο εμπορούσε να έβρει η Ρωσία μετά το κατέβασμα των παντελονιών που Γκορμπατσόφ και Γιέλτσιν. Επήραν τη Ρωσία δεκαετίες μπροστά και εβάλαν την πάλε στο παιχνίδι. Όσο για το εθνικό μας, εν νομίζω να καίγεται κανένας. Όσον έχουν συμφέροντα θα κάμνουν καμιά θετική κίνηση (Ρώσοι, Αμερικάνοι, Εγγλέζοι, Κινέζοι, anyone), αλλά ως τζαμαί. Money talks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Mana
    Εξ από ανέκαθεν είshες την τάση να κουρτίζεις για online καυκάες. Άκου τον αντρίκκον που έρκεται :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας κοπιάσει ρε φίλε, έτσι ώραν μόνο ρεπανόφυλλα εννά βρει, τα ρεπάνια εξιπουλήσαμεν τα !!

    Τούτον το "εξ από ανέκαθεν" πόθεν εφκήκεν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H mama ou thimonnei tous, katevazei to parathiro tou autokinitou tziai lalei tous "paliopaida, tziai spiti sas etsi kamnete?"

    (tous ttenekkoriftes, oi tous Dhmhtrhes:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εμέναν εν μου έτυχεν να έχω τενεκορίφτη δίπλα μου. Πάντα μπροστά μου ένι. ΓΑΜΩΤΟ!
    Αλλά καμιά μέρα θα πιάσω κανέναν οδηγό που το σhερούδιν να τον κατβάσω να δει ΠΟΥ ΕΝ Η ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ! (Άσχετον, αλλά έθελα να το πω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμένα έτυχε μου να έχω τενεκορίφτη (για την ακρίβεια εν ολόκληρη σακούλα με σκουπίδια που επέταξε που το παράθυρο), και εκατάγγειλα τον στην αστυνομία και εβάλαν τον να πληρώσει πρόστιμο! Την επόμενη φορά πιάσε νούμερα, κατέγραψε την ώρα και την τοποθεσία και καρφωστον μαλάκα.
    Όσο για τα κόκκινα αξεσουάρ τι να πει κανείς; Τέλοσπάντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τρομερόν το σχόλιον της μάνας αλλά 100% αληθόν!

    όσον για τους ρυπαίνοντες, έν τούτα τα πράματα που δείχνουσιν ότι μερικές βολές εμείς οι Κυπραίοι είμαστιν πλούσιοι κούλλουφοι. τίποτε άλλον. δίχως παιδείαν, δίχως μόρφωσην, τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή