Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ, ΠΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟΝ ΣΟΥ, Ή ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΚΕΙΣ ΣΤΟ "ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ" ?

Ηρθα σπίτι που τη δουλειάν τζαι είδα τους πάλε. Η τηλεόραση αφτούμενη τζαι εθώρεν η γεναίκα (σόρρυ εν για γεμωσιόν που την είσιεν αφτούμενην, να κατσιαρίζει λλίον να μεν τσιριλλά η πέπα)
Την Γωγω τζαι τον Φουρουλλάν λαλώ ρε...
Τους Mr. & Mrs ΈΧΕΙ ΜΕΣΟΝ !!

-Μα ήντα μέσον γιε μου? Καλόν το κόνσεπτ, αλλά εν εκατάλαβα τι εξυπηρετά?
Αφού το μόνο που γίνεται μετά που τόσον τζαιρόν on air , είναι να τηλεφωνά η/ο κάθε πονεμένος συμπολίτης μας τζαι να αραδιάζει (καλά άμαν την/τον αφήκουν δηλαδή να σταυρώσει ολόκληρην κουβένταν) τζείνα τζαι για τζείνους που του κάμνουν μαύρον το βλαντζίν του μες τούν τον τόπον που εν θωρούμεν χαήριν...

-Ποτέ εν ετσιάττισεν να δω μιαν αναφοράν για το τι εκάμαν οι συντελεστές τούτης της εκπορδής...εεε...εκπομπής ήθελα να πω για κάποιον που τούτους ούλλους τους πονεμένους συνανθρώπους μας. Εσείς?!!!
Αν ναι πείτε μου

-Ο σκοπός δηλαδή ποιος είναι τελικά? Να φκω τζιαμαί στον αέρα να πω τον πόνο μου? Ε να την εφκάλαν "ΠΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ" τότε. Καθαρά ούλλον το εγχείρημαν είναι για γεμωσιάν του προγράμματος του MEGAλου καναλιού, ακριβώς τούτον δηλαδή που κάμνει η γεναίκα μου κάθε μέρα που κουρτίζει το κανάλιν τζείνη την ώρα. Να γεμώνει τον χωρον με λίην κατσιαρίστραν.

-Να πω τζαι το ήμαρτον μου?
Πριν πολλύν τζαιρόν, πριν κάτι μήνες τότε που εξεκίναν τούτη η εκπορδή...ού εξέχασα πάλε, εκπομπή ήθελα να πω, έπισα τζαι γω με λίον άγχος το μόπαιλ να πω τον πόνον μου για μιαν κωλουπόθεσην που εβούρουν 4 χρόνια στα Δικαστήρια (άλλη ιστορία τζαι τούτη με τα Δικαστήρια μας, επιφυλάσσομαι στο μέλλον).

Έπιασα μιαν, θκυό, τρεις, τίποτε, έκλειεν η γραμμή που το φάκκα φάκκα. Αααα, λαλώ πιάνουν πολλοί, εν σοβαρή η κατάσταση, ωραία να επιμένω να πω τον πόνον μου τζαι πέρκι μας βοηθησει κανέναν πλάσμαν...

Το θέμαν ήταν τζαι σχετικόν με το δικό μου σημειώστε (διεφθαρμένοι μπάτσοι) , τζαι το δικό μου ήταν πολλά σοβαρό γιατί είσιεν να κάμει με αστυνομικόν (σόρρυ κωλόμπατσο του κερατά) που μου την έκατσε γερά τζαι έφαν μου ένα κάρο λίρες για να μου πουλήσει αυτοκίνητον σαν dealer τάχα μου που τελικά εν εγράφετουν γιατί ήταν τζαι finance απιέρωτον. Ας είχα τον νουν μου φυσικά αλλά όι τζι έτσι...

Έν εμίλησα τελικά με κάποιον στο κανάλι, λαλώ άτε ρε εν πειράζει, την άλλη Τρίτη. Την επόμενη Τρίτη που είσιεν εκποοοο...μπην , yes είπα το κόσμια τωρά ξαναπιάνω τηλέφωνο. Τ ίδια . Τελικά η προσπάθει απέδωσεν, αλλά εν με ενώναν να μιλήσω με το Φουρουλλούν μου που ως τότε είχα τον για Ρόμπιν Χουντ !!!

Εζήτησα φαξ τζαι email να πέψω ας εν τζαι γραπτώς με την ελπίδαν να θκιαβάσουν τζαι να συγκινηθούν πέρκι μας πιαν κανέναν τηλεφωνον (αφού άφηκα τζαι μήνυμα του Φουρουλλά) να πούμε τον πόνο μας τζι εμείς οι άμοιροι.
Εννά πιαν 'κόμα.

Επερνούσαν οι μέρες καρτέρα καρτέρα, με φωνήν με ακρόασην. Ξαναπιάνω τηλέφωνα κλπ κλπ, τι μου λαλεί η παίκτισσα που απάντησεν? Ε μα κύριε αφού εν δύσκολη υπόθεση, επήες Δικαστήριον τι να κάμουμεν εμείς? Ε, θέκκιου μάταμ, μόνο τα εύκολα σας αρέσκουν δηλαδή?
Το ότι με κρέμμασεν ο μπάτσος εν εμέτραν για το θέμα μου? Μόνο για τους άλλους που τους φκάλλετε να μιλήσουν με το μέσον στο "ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ " σας εμέτραν η διαφθορά των μπάτσων?

Τελικά τωρά που το ξανασκέφτομαι την εκπομπήν ( εκπομπήν είπα τωρά??ουάοουυ, έστρωσα πλέον ρε κοπέλλια ) έπρεπεν να την ελαλούσαν "ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΚΕΙΣ ΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ"

4 σχόλια:

  1. Έφυρες με ρε Κκουλλά! χαχαχαχαχαχαχα!
    Το σωσόν όμως είναι: ΕΚΠΟΡΔΗ!
    Φίλε μου, είναι ούλλα προκατασκευασμένα τζιαι οργανωμένα. Το ποιους θα φκάλουν στον αέραν, με το τι θα ασχοληθούν, τι θα πουν, ποους θα κοντράρουν τζιαι ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ!
    Έτο ως πρόγραμμαν εν καλόν για να προκαλεί σάτυρες τύπου Allan Dallon τζιαι Πατάτες Αντιναχτές (που σίουρα θα τους έχουν πολλά φυλάμενα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χεχεχεχεχε, ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΟ!!! ελπίζω να συνεχίσεις ετσι α!!!!
    ΚΑΛΗΝ ΑΡΧΗΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είχα την ίδια ακριβώς απορία για το αν κάμνουν τζιαι τίποτε ή αν απλώς εν για κλάψιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή