Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΑΤΕ ΟΛΑΝ ...

Εννά πιάσω νάκκον τα πολιτικά πάλαι σήμερα, ή μάλλον θέλω να σχολιάσω κάποιες συμπεριφορές πολιτικών δίνοντας ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να καταλάβετε τι θέλω να πω.
Άκουα πριν 2-3 μέρες που την εκπομπήν του Λάζαρου Μαύρου, βο(υ)λευτήν εκ ΔΗΚΟ , τον υπέρ-πατριώτην μουστακαλλήν κύριον με το ζαχαρένιον νάμιν τζαι τον "φλογερόν" τζαι συνάμα ολίγον τι χωρκατικον λόγον. Εσhίζετουν λοιπόν ως συνήθως περί των λανθασμένων χειρισμών της Κυβέρνησης, του Προέδρου, του Κυβ. Εκπροσώπου (εν τους παρτάρω τούτους υπόψιν, έχουν πολλά να ακούουν αλλά εννεν το θέμα μας τωρά), για το Κυπριακό, το απ' ευθείας εμπόριο κλπ κλπ κλπ. Είπε μας μάλιστα ότι έχουν λάθος σαν κόμμα, το ΔΗΚΟ, που εν αντιδράσαν σε τούτα ούλλα - θυμάστε τη διακιολογία του Καρογιάν ότι μεινίσκουν στην Κυβέρνηση για να ελέγχουν τάχα μου τζαι να ρυθμίζουν την κατάσταση - τζαι ότι τζείνος τότε εφώναζεν να φύουν, να κάμουν, να φκιάσουν...
Τζαι ότι έτσι που παν τα πράματα η Κύπρος θα καταστραφεί , τονίζοντας το πολλά εμφαντικά.
Πας τούτον το τελευταίον μπορεί νάσιει τζαι δίκαιον.
Αλλά θάθελα να ρωτήσω :
"Γιατί ρε κύριε μου εσύ, ο υπέρ-αγωνιστής , ο υπέρ-πατριώτης, ο υπέρ-προασπιστής των εθνικών συμφερόντων τζαι υπερμαχος του δικαίου, εν εσηκώστηκες ακόμα να φύεις που το Κόμμαν σου? Ήντα γυρεύκεις κόμα τζιαμαί? Γιατί εν έφυες σαν αντίδραση εφόσον το Κόμμα σου ακολουθεί γραμμή που εν σε εκφράζει ουσιαστικά βάση τζείνων ούλλων που λαλείς?
Ααααα... εν για να ελέγχεις τζι εσύ τζαι να ρυθμίζεις το κόμμα να μεν παρεκτρέπεται, όπως το κόμμα σου λαλεί ότι κάμνει στην συγκυβέρνηση αλλά τελικά εν κάμνει."
ΜΑ ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΠΑΙΖΕΤΕ ΡΕ ?!!!!
ΟΥΥΥΥΣΤ....ΞΗΜΑΡΙΣΜΕΝΟΙ

6 σχόλια:

  1. Το ΔΗΚΟ είναι η μεγαλύτερη πουτάνα στην πολιτική σκηνή της Κύπρου. Πάντα και παντού με την εξουσία κώλος τζαι βρατζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εκατάλαβα καλά φίλε μιλάς για τον Κουλία. Ο εν λόγω βολευτής (εγώ εν βάλλω καθόλου το "υ" στη λέξη) με συνοπτικές διαδικασίες εκατάργησεν (που μόνος του) αντιαρματική τάφρο στην Πύλα, έκοψεν την περιοχή οικόπεδα, έχτισεν εξοχικές βίλλες τζαι επούλησεν τες πιλέ. Το θέμαν (ως είθεισται) εξεχάστηκεν τζαι ούτε γάτα ούτε ζημιά.
    Σαν τον Κουλία έσhει πολλούς, που ΟΥΛΛΟΥΣ τους κομματικούς χώρους. Εγεμώσαμεν ξημαρισμένους, χαραμοφάϊες καρεκλοκένταυρους που τρώσειν που παντού πας τη ράσhιη μας.

    P.S: υποθέτω ότι εν ρητορική η ερώτηση σου "γιατί εν εσηκώστηκες να φύεις που το κόμμα σου αφού διαφωνείς τόσο πολλά". Εν νομίζω να περιμένεις επαρκήν απάντηση που τέθκιου είδους πολιτικάντιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου, παρά να ακούω τες μαλ...ιες του Μαύρου τζιαι τους καλεσμένους του, καλλίττερα να κουφάνω τέλλεια!
    Αλλά έλα που γυρίζουν ούλλα τα κανάλια τζιαι τους σταθμούς τούτοι ούλλοι.
    Τέλος πάντων. Η κατάσταση εν αηδία. Προπαντώς άμαν ακούεις κουβέντες που τούτον το "πλάσμαν". ότι αγωνίζεται για την πατρίδα. Ναι, ο ντιβέλοππερ της Πύλας, που λαλεί τζι ο φίλος ο Ινβίκτους. Τζιαι το μιαλλίττερον κακόν, είναι ότι τούτα ούλλα ξιχάνουνται επειδή εν τους ρωτά κανένας, ειδικά οι δημοσιογράφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντησις: ΔΗΚΟϊκή Οξεία καρεκλοκενταυρίασις. Νόσημαν ανίατον.

    Προσωπικώς καρτερώ τες επόμενες βουλτευτικές. Να βυθιστούσιν νάκκον τα ποσοστά του ΔΗΚΟ να κάτσει την μάππαν κάτω. (τουλάχιστον τούτον ορπίζω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τούτοι τζαι μισόν τοις εκατόν να έχουν ποσοστόν, πάλε ενναν κυβέρνηση. Είπαμεν, το ΔΗΚΟ είναι κόμμαν (sic) εξουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μother
    Έτσι !!
    Ενεν γι'αυτό που ελαλούσαν κάποτε το "ΔΗΚΟ το κόμμα των πιθήκων?" Χωρίς παρεξήγηση προς όποιο φίλο Δηκοικό

    Invictus
    Eν για τζείνον ρε φίλε, εν έναν παράδειγμα. Σαν τούτον εν πολλοί, οι παραπάνω... αν μεν εν ούλλοι, άλλοι λλίον άλλοι πολλά.
    Ρητορική τζαι ειρωνική παραπάνω η ερώτησις !

    Itsmylife
    "Ναι, ο ντιβέλοππερ της Πύλας, που λαλεί τζι ο φίλος ο Ινβίκτους"
    Ρε κοπέλια πραγματικά εν το έξερα τούτον , τον δαίμονα το μαύρο, μα εν έχουν τσίππα πάνω τους σιόρ.
    Καλάν ο Μαύρος ώραν ώραν μπήει κάτι γερές αλλά λαλεί τζαι πολλές πελλάρες. Οι καλεσμένοι του εν στάνταρ πάνω κάτω οι ίδιοι κάθε μέρα.

    Κυπριακόφωνε
    Να κάτσουν κάτω τα ποσοστά τους τζι εγώ παρακαλώ αλλά που εννά πασιν οι ψόφοι, εεεε...ψήφοι ?
    Εννά πολωθούν παραπάνω τα πράματα χαρκούμαι. Εκτός , τζαι μακάρι να τραβήσουν οι μιτσιοί. Ή να πέσει αποχή καμπόση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή