Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Τzoulia farted !!!


Eπρήσαν μας τα ρε ... !!!
Έσhει που τη μέρα που εκυκλοφόρησεν η τσόντα της εν κάμνουν άλλη δουλειά τα ΜΜΕ τζαι ειδικά τα κανάλια της Ελλάδας. Σηκώνεσαι το πρωί να σαστείς για τη δουλειά τζαι γυρεύκεις στο χαζοκούτι κανένα τραγούδι, καμιάν είδηση, εεεε... μα, εφλομώσαν μας που τα κατορθώματα της Τζουλίας .
Εν έχουμεν καλλύττερο πράμα να ασχολούμαστε που τον βίο τζαι την πολιτεία της Ιουλίας του Αλεξανδράτου (που τον επέλλανεν τον τζύρην της με τες μαλακίες της τζαι πίνει ψυχοφάρμακα). Η Τζούλια έτσι, η Τζούλια άλλωσπως, η Τζούλια ποτζεί, η Τζούλια ποδά...στο τάδε club, στην τάδε εκπομπή, στην Κύπρο, στο πλοίο το νέο dvd, άσσιχτήρ !!
Ως τες 12 του Απρίλη έτσι εννά έχουμε τζαι για κανένα μήνα μετά. Να μπει το καλοτζαίρι τζαι να δούμε πάρακάτω. Η Τζούλια στη Μύκονο κλπ κλπ κλπ . . .
Το τελευταίο νέο για όσους θέλουν να ξέρουν . . .
η Τζούλια έκλασεν :-Q
(Υ.Γ. : ήταν τζαι γεμάτη δυστυχώς)

6 σχόλια:

  1. Εν δαμέ που καταλάβεις γιατι στην Ελλάδαν παν που το κακόν στο σιηρόττερον! Εδώ ο κόσμος καίγεται τζιαι το μ***ί ξυρίζεται...
    Δημοσιογραφία απείρου κάλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα με τι να ασχολούνται οι Καλαμαράες; Με την κατάστασην της οικονομίας τους; Ένναιν πολλά γλάμουρους τούντο θέμαν επειδή τους προσγειώνει εις την θλιβερήν πραγματικότηταν. Εν τους αδικώ αλλά πκιον μιλόμεν για Ελλάδαν τζςαι κατάνκιαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκαιο φίλε μου... και είναι και θλιβερή όλη αυτή η κατάσταση με αυτή την κοπέλα... τί να πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλώ λάβετε μέρος στην έρευνα στο http://oniropolos.blogspot.com/2010/04/reality-next-top-model.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρεις γιατί πήγε στον ψυχίατρο ο παπάς της τζαι επέλλανε;

    Επειδή εν κόρη του και εν μπορεί να τη γαμήσει! :) Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή