Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010

EINAI KAKO ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΝΑ ΚΤΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΤΙΑ

Κύριε Ελέησον πκιον.
Που μπορεί ένας να ζήσει τζαι να νιώθει λλίην ασφάλεια?

"Τραγικό θάνατο βρήκαν τα τέσσερα μέλη μιας οικογένειας στην πόλη Σαν Τζουντ, βορειοδυτικά του Μόντρεαλ στον Καναδά, όταν το σπίτι τους «βυθίστηκε» σε μια τεράστια τρύπα(φώτο) που άνοιξε στο υπέδαφος κάτω από αυτό. Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο Ρίτσαρντ Πρεφοντέν με την σύζυγό του, Λιν Σιαρμπονό και τις δύο τους κόρες, την 11χρονη Αμελί και την 9χρονη Αναΐς, παρακολουθούσαν τηλεόραση στο σαλόνι, όταν η γη «άνοιξε και τους κατάπιε». Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η τρύπα στο υπέδαφος προκλήθηκε από μετακίνηση ολόκληρου του λόφου, στον οποίο βρισκόταν το σπίτι, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή"

"

10 σχόλια:

 1. Άνοιξεν η γη τζι εκατάπιεν τους. Κυριολεκτικά όμως! Εθκιάβαζα το το πρωϊν. Εν απλά τραγικό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. :o
  έτσι ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλα!η οικογένεια, το σπίτι τους...τι να πεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κριμαν οι ανθρωποι. Τωρα ενι ξερω σε τουτη την περιπτωση αλλα εσχει περιπτωσεις που καποια ευθηνη παει και στους ιδιοκτητες του σπιθκιου που ενω ηξεραν το ρισκο δεν τους ενδιεφερε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. μπορει να ήταν αυθαίρετο και χωρίς άδειες οικοδομής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπορεί να ήταν της εκκλησιάς το ακίνητο τζαι έθελεν το για να κάμει mall

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Τραγικότατον. Ούτε κατάραν να τους είχαν βάλει. Εντούτοις ερισκάρασιν τζςαι εχτίσασιν το σπίτιν του εις τα "κάκκαφα". Η πολεοδομία ένταλως τζςαι άηκεν τους να το χτίσουσιν τζςαμαί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ρίτσα & homo anisorropus
  Tραγικό όντως, δύσκολο να πεις κάτι. Τζαι μένα αρέσκουν μου τα σπίτια σε τέτοιες τοποθεσίες αλλά μια μελέτη τα ευλοημένα...

  Skorpion
  Μα η φάση εξέραν το?
  Αλλά τζαι απλά να ήταν αδιαφορία πάλαι είχαν ευθύνη.

  όπως λέει ο Skonte να ήταν αυθαίρετο κτίσμα.

  Leni
  Εν τούτο που είπα τζι εγώ

  Invictus
  Tζαι είπε να κάμει τα υπόγεια τα πάρκινγκ?

  Κυπριακόφωνε
  Μα έχουν υπηρεσία πολεοδομίας τόσον αυστηρή τζαι αποτελεσματική σαν εμάς που 2 παθκιές τόπος είμαστεν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η πολεοδομία στην Αμερική τζαι Καναδάν δεν υπάρχει. Έσhei λωρίδα άμμου που πάει μέσα στον ωκεανό τζαι πουλιέται (πόθθεν ως τα πόθθεν σου ανήκει) γοράζεις τζαι χτίζεις έστω τζι αν είναι common sense ότι υπάρχουν τυφώνες και ένα κύμμα έννα σε καταπιεί. ΑΛΛΑ, αντίθετα με Κύπρο, δεν υπάρχουν χορηγίες που κυβέρνησην αν γίνει τίποτε. Ήθελες τα έπαθες τα! Τούτα τα πράματα είναι η καθημερινότητα δαμέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή