Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

To Red Bull δίνει φτεράααααα . . . !!!

Τι κάζο Θεέ μου ...
Τι χουνέρι ...
ΗΝΤΑ ΧΑΤΤΑΣ ...


SportsBreak today : Κηφήνας - Διασυρμός


Όπως και να το πιάσεις, όπως και να το δεις, όσο και να θέλουμε να είμαστε ήπιοι, ε δεν χωνεύεται. Το θέμα είναι απλό. Όσα και να δώσεις, άμα δεν μπορείς να φτιάξεις την γέριμη την άμυνα σου, ξέχασε την Ευρώπη. Ξέχασε την. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας μπροστά. Για την Κύπρο άλλου παπά ευαγγέλιο. Άλλα για Ευρώπη...... η συνταγή απλή. Ισοπαλία εκτός και νίκη (αν και όπου γίνεται) ή καλύτερη ισοπαλία εντός. Τα άλλα όλα είναι για εσωτερική κατανάλωση στον μικρόκοσμο μας. Α και κάτι ακόμη. Εμπειρίες. Χρειάζονται όπως φάνηκε ψες.






5 σχόλια:

  1. Άτε ρε εν πειράζει. Νext Time, θέλει δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ατε στις χαρές σας οι αποελίστες. τζαι με το καλό ομίλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθαν ημέραν επιβεβαιώννουμαι ότι εν πρέπει να ασχολούμαι με τες μάππες! προκαλεί άγχος, θυμόν τζαι χαιρεκακίαν χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mana
    Θέκκιου

    Κυπριακόφωνε
    Όι ρε φίλε άγχος έν έσιει. Να αγχώνουνται τζείνοι που εν έχουν πιο σημαντικά πράματα στη ζωή να ασχολούνται. Τζείνοι που η ζωή τους περιστρέφεται γυρόν που την ομάδα που τους εφανατίσαν να βουρούν σαν τα τσουρούθκια.

    Χαιρεκακίαν, μπόρω να πω κατά τζαιρούς αποκτώ μια δόση τζαι εν αντρέπουμαι να το πω.

    Εν ήταν πάντα έτσι. Παλιά ήταν να χαρώ με νίκη της Ομόνοιας στην Ευρώπη πχ αλλά συγγνώμη !!! Άμα τα αισθήματα εννεν αμοιβαία , μια , θκυο τρεις χρονιές ... τζαι θωρείς τους να σε μισούν τζιολάς γιατί εν μπορούν να δουν τον καλλύτερον τους (άμαν είσαι σε φάση που είσαι αποδεδειγμένα καλλύτερος), εεε κανεί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή