Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΑΘΟΣ - ΣΩΣΤΟ

Σωστή ενημέρωση:
 Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις φυσικής κατάστασης των Διαιτητών όλων των κατηγοριών.

Οι διαιτητές οι οποίοι έλαβαν μέρος έχουν πετύχει να καλύψουν τα όρια των εξετάσεων φυσικής κατάστασης των διαιτητών, όπως αυτά καθορίζονται από την FIFA.

Δεν πέτυχαν να καλύψουν τα όρια της εξέτασης για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι δύο βοηθοί διαιτητές Α’ Κατηγορίας Κώστας Κογκορόζης και Νεόφυτος Παμπόρης και με βάση τους πιο πάνωτους Κανονισμούς Διαιτησίας της ΚΟΠ, δεν έχουν δικαίωμα επαναληπτικής εξέτασης


Ενημέρωση που δεν κατάφερα να βρω χαρακτηρισμό, νομίζω ταιριάζουν πολλοί όπως και νάχει:
Διαιτησία – Κόπηκαν και πάλι…

Όπως ανακοίνωσε διαμέσου της ιστοσελίδας της η ΚΟΠ κόπηκαν και πάλι διαιτητές στις εξετάσεις φυσικής. Δεν πέτυχαν να καλύψουν τα όρια της εξέτασης για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι δύο βοηθοί διαιτητές Α’ Κατηγορίας Κώστας Κογκορόζης και Νεόφυτος Παμπόρης και με βάση τους κανονισμούς διαιτησίας της ΚΟΠ, δεν έχουν δικαίωμα επαναληπτικής εξέτασης. Αυτό μας έλειπε… μια χαρά καλά να παίρνουν να τρώνε και να ξενυχτούν και από μακριά και αγαπημένοι. Με αυτό το αποτέλεσμα δύο τινά προκύπτουν, ή δεν είχαν μέσον και έφυγαν από την πιάτσα ή έφαγαν τόσο πολύ που βρόμισαν την πιάτσα.

Από Protathlima.com το πρώτο απόσπασμα, από  τη Sportsbreak (email) το τελευταίο .





5 σχόλια:

  1. υπάρχει και τρίτη (και καλύτερη) εκδοχή:

    Δύο βοηθοί διαιτητές Α’ Κατηγορίας απέτυχαν στις εξετάσεις φυσικής κατάστασης, που διοργανώνει η ΚΟΠ. Πρόκειται για τους Κώστας Κογκορόζης και Νεόφυτος Παμπόρης. Να σημειωθεί ότι οι δύο βοηθοί δεν πέτυχαν να καλύψουν τα όρια της εξέτασης για δεύτερη συνεχόμενη φορά και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα επαναληπτικής εξέτασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έξω οι διαιτητές που τα γήπεδα! Να βάλουν κάμερες παντού, 3-4 διαιτητές σε κονσόλες με οθόνες να βλέπουν τι γίνεται (να μεν σου πω να βάλου λογισμικό) και ένα εκφωνητή να ανακοινώνει τες αποφάσεις. Εν καταλάβω πως εκάμαν λογισμικό για το PRO που διά σωστές αποφάσεις την ίδια ώρα και εν βάλλουν ένα και στα γήπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άστα αστεία ρε φίλε , εν απίστευτοι. Πόσα συμφέροντα παίζονται?
    Άμα γινόταν τούτο που λες και ο κόσμος δε θα έλεγε κιχ και οι ανάρμοστες συμπεριφορες απο οπαδους θα μειώνονταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φέτος ήταν οι πρώτοι φορά που τόσοι Αμερικανοί εξεκινήσαν να παρακολουθούν ποδόσφαιρο, λόγω Μουντιάλ και διαφήμισης. Ήταν ενδιαφέρον γιατί σε φόρουμ έβλεπες ένα νέο κοινό να ανακαλύπτει παλιά προβλήματα. Π.χ. διατησία, η οποία εγάμησεν τες ΗΠΑ στο Μουντιάλ. Ένας λαλεί σε μια φάση: Το πιο συχνό πρόβλημα στο ποδόσφαιρο εν ο χουλιγκανισμός και οι συγκρούσεις οπαδών. Αλλά τούτον ξεκινά που το γήπεδο. Ένας διαιτητής πιάνει γελοιές αποφάσεις, ξεσηκώνουνται οι οπαδοί, νευριάζουν οι παίχτες παίζουν σκληρά και κάμνουν λάθη, και το κοινό εξαγριώνεται ακόμα παραπάνω και ξεσπά με χουλιγκανισμό. Εκσυγχρονήστε το σύστημα της διαιτησίας και ελύσετε το πρόβλημα του χουλιγκανισμού. Στο μπέιζμπολ και το american football εν έχουμε έτσι προβλήματα γιατί εν δύσκολο για ένα διαιτητή να κάμει λάθος. Εϊτε ο παίκτης εκτύπησε τη μάπα με το ρόπαλο, είτε όχι. Simple as that.

    ΑπάντησηΔιαγραφή