Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010

Ιερέας έκλεψε την ενορία του για να αγοράσει πορνόΈνας αμερικανός ιερέας υπεξαίρεσε από το ταμείο της ενορίας 83.000 δολάρια… για να αγοράσει DVD καυτού ερωτικού περιεχομένου, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας.

Ο αιδεσιμότατος Κι ΛεΜπλαν της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή της μικρής πόλης Χάβερβιλ στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, υπεξαιρούσε χρήματα από το ταμείο της ενορίας το οποίο τροφοδοτούσαν κυρίως οι δωρεές των πιστών.

Μεγάλο μέρος των χρημάτων το χρησιμοποίησε για να αγοράσει πορνογραφικά βίντεο, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας EagleTribune της πόλης Λόρενς.

Ο Le Blanc εστάλη σε ένα κέντρο αποκατάστασης στην Πενσιλβανία που ειδικεύεται στη θεραπεία ιερέων που αντιμετωπίζουν «προβλήματα συμπεριφοράς», προσθέτει η εφημερίδα.


http://www.madata.gr/epikairotita/world/81482.html

KAΛΑ ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ !!!

14 σχόλια:

 1. Ναι, τούτο είναι, σίουρα :Ρ
  Πέρα που τα αστεία, νομίζω το τι είναι χειρότερο που τον διασυρμό του πρέπει να είναι εκείνο το κέντρο αποκατάστασης. Ακούεται πολλά φοητσιάρικο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά ρε, εν του είπεν κανένας ότι μπορεί να έβρει τσόντες μούχτην στο ίντερνετ και έδωκε $83.000 για να αγοράσει; Αντί κέντρο αποκατάστασης έπρεπε να τον πάρουν να κάμει μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. έχει τέτοιο κέντρο για παπάδες με προβλήματα συμπεριφοράς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συμφωνώ με τον defiance, ας του κάμουν μαθήματα κομπιουτερ να κατεβάζει πορνό που το ιντερνετ. Ελπίζω να κάμουν τέτοιο κέντρο και για πολιτικούς με προβλήματα συμπεριφοράς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @Defiance
  Μπορεί να έσασεν τζαι τα δόντια του μαζί γι' αυτό να έθελε τόσα ριάλλια...εν τζαι πιάννουν κρατική χορηγία στες Αμέρικες για εμφυτεύματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. αστεία αστεία πάντως, οι δικοί μας ιερείς σπάνια παρουσιάζουν τέτοια ρεζιλλίκια. τούτος είναι άρρωστος πορνοδιαστροφικός και βλάκας ταυτόχρονα για το λόγο που είπαν οι πιο πάνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο Ιερέας να ξαπολήσει την βίβλον τζαι να ανακαλύψει το διαδίκτυον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ε σσίλια ριάλια σιόρ το dreambox; τζαι μούχτι σύνδεση στην Αμερική. κοίτα να δεις που θα αγόρασε κανένα οικόπεδο και ντράπηκε να τους το πει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τα λεφτά θα τα έθελεν για να κάμει δικές του "παραγωγές"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δηλαδή σε τούντο κέντρο παν όσοι έχουν εθισμό στες πουτάνες?
  Τζιαι επίσης το video που εγόρασε εν της Julias?

  απορημένη μαραπέλλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. δεν ασχολείτε με το ίντερνετ ο ιερέας, εν πράμα του σατανά :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Εμας πάντως η εκκλησία εδώ μας πηδ*ει κανονικά(τελη για γαμους, κηδειες, μνημόσυνα) και δεν χρειάζεται πορνό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. πέραν αυτά που λένε οι πιο πάνω, δεν είναι τραγικό έτσι όπως φυλακίζουν την σεξουαλικότητα των ιερομένων? και μετα πως να μην σου βγει με τρόπο ανόμαλο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Συγνώμη, πόσα στοίχιζαν δηλαδή τα DVD και χρειάστηκε τόσα λεφτά; Οξά αγόρασε για όλη την ενορία;;

  @itsmylife LOL!

  ΑπάντησηΔιαγραφή