Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

CYPRUS GREEK CYPRIOT REPUBLIC ...


 



ΕΧΑ(Ε)ΣΑΜΕΝ ΤΖΑΙ ΠΟΥ ΠΟΔΑ ΚΟΠΕΛΙΑ.
ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΩΣ

"CYPRUS BANANA REPUBLIC"



Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

To Red Bull δίνει φτεράααααα . . . !!!

Τι κάζο Θεέ μου ...
Τι χουνέρι ...
ΗΝΤΑ ΧΑΤΤΑΣ ...


SportsBreak today : Κηφήνας - Διασυρμός


Όπως και να το πιάσεις, όπως και να το δεις, όσο και να θέλουμε να είμαστε ήπιοι, ε δεν χωνεύεται. Το θέμα είναι απλό. Όσα και να δώσεις, άμα δεν μπορείς να φτιάξεις την γέριμη την άμυνα σου, ξέχασε την Ευρώπη. Ξέχασε την. Δεν υπάρχει περίπτωση να πας μπροστά. Για την Κύπρο άλλου παπά ευαγγέλιο. Άλλα για Ευρώπη...... η συνταγή απλή. Ισοπαλία εκτός και νίκη (αν και όπου γίνεται) ή καλύτερη ισοπαλία εντός. Τα άλλα όλα είναι για εσωτερική κατανάλωση στον μικρόκοσμο μας. Α και κάτι ακόμη. Εμπειρίες. Χρειάζονται όπως φάνηκε ψες.






Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Είσαι αθκειασερός? Μάθε αν έχεις ζήσει προηγούμενες ζωές...!!!

http://pyles.tv/test-kai-peiramata/Past_lives_test.aspx

Μάθε αν έχεις ζήσει προηγούμενες ζωές!

Eμένα :

ΧΜΜΜ... Σύνολο βαθμών: 19
Έχετε πιθανότητες να ζήσατε σε προηγούμενες ζωές. Εάν οι θετικές απαντήσεις σας δεν οφείλονται σε γεγονότα που ζήσατε σε αυτην τη ζωή, τότε μάλλον οφείλονται στην προηγούμενη!

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Μα τι μότορος !!!



Μα τι μότορος !!! Τι προχώ καταστάσεις ? Αν βαρκέστε πηγαίνετε στο 1:10 να δείτε αποτελεσματικότητα των συστημάτων. Εν χάνει ολάν...

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣΣΑΖ !!

Από καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, συνεπεία κατάγματος αυχενικού σπονδύλου προήλθε ο θάνατος του 70χρονου από τη Λεμεσό, ο οποίος είχε υποβληθεί σε δήθεν θεραπευτικό μασάζ από υποτιθέμενο χειροπράκτη.

Όπως κατέδειξε η νεκροτομή που διενήργησε το πρωί η παθολογοανατόμος, Ελένη Αντωνίου, το κάταγμα του αυχενικού σπονδύλου ήταν αυτό που προκάλεσε αρχικά την τετραπληγία στον ασθενή, με αποτέλεσμα την καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου, αυτό ήταν παράγωγο των όσων είχαν συμβεί δηλαδή τον τραυματισμό του σπονδύλου που προκάλεσε το κάταγμα του σπονδύλου στα νεύρα. Το κάταγμα του σπονδύλου, ανέφερε, είναι τραυματικό κάταγμα δεν είναι κάταγμα που έγινε μόνο του.

"Ηταν ένα κάταγμα το οποίο έγινε με την προσπάθεια κάποιου ανθρώπου να του κάνει αυτή τη φυσιοθεραπεία που προσπάθησε να του κάνει", είπε.

Συγκεκριμένα, εξήγησε, στην περίπτωση αυτή ο άνθρωπος επειδή έγινε τετραπληγικός από αυτό το κάταγμα του σπονδύλου, εκεί είχε δημιουργηθεί μια καταστροφή μερικών νεύρων. Γι' αυτό, συνέχισε, έγινε και τετραπληγικός. Η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε είχε πετύχει, όσον αφορά τη σπονδυλόδεση, σχετικά, είπε.

Συνέπεια του ότι ο άνθρωπος ήταν τετραπληγικός και ότι ήταν στον αναπνευστήρα σιγά- σιγά επήλθαν διάφορες νεκρώσεις. Για παράδειγμα, νέκρωση του πεπτικού συστήματος, ένα σοβαρό πνευμονικό οίδημα καθώς επίσης και άλλα προβλήματα τα οποία συνάδουν από την τετραπληγια», κατέληξε.

Ο υποτιθέμενος χειροπράκτης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η τηλεόραση του ΡΙΚ, είχε παρουσιάσει στον 70χρονο διπλώματα από σχολές της Κίνας και της Ιαπωνίας και τον διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσε να του θεραπεύσει πρόβλημα στον σπόνδυλο που αντιμετώπιζε με μασάζ.


Ωστόσο, μετά την πρώτη και μοναδική φορά, στην οποία ο 70χρονος υποβλήθηκε σε μασάζ, παρέλυσε και νοσηλευόταν σε κλινική στη Λευκωσία, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.


Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ ο φάκελος της υπόθεσης έχει σταλεί για τα περαιτέρω στη Νομική Υπηρεσία.

www.kathimerini.com.cy



Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

EKAOΥΡΤΙΣΕΝ ΜΑΣ ΟΞΑ ΕΝ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ?


Από απορία έκαμα χτες η ώρα μια το μεσημέρι μια μέτρηση στο άψε - σβήσε (μόνο που εν σβήνει το λαμπρό που μας κρούζει). Τα πιο κάτω σε βαθμούς Κελσίου:

- Εντός σπιτιού 34, με αεριστήρα 32, με aircondition όσο δροσερά θέλεις.
- Eντός ψυγείου 4
- Εκτός σπιτιού υπό σκιά 45
- Εκτός σπιτιού υπό λαλλάρου 55, το θερμόμετρο που έχω του υδραργύρου ως τους 50 δείχνει.
 
Όπως εσύγκοψα με το μάτι ήταν 55 το σημείο που εφκήκε πάνω ο υδράργυρος αν είχε αριθμό θα   ήταν 55. Μέσα σε πέντε  λεπτα. Υποθέτω αν το άφηνα ακόμα λίγο θα έσπαζε το καημένο θερμόμετρο ...

Καλά εκάμαμε που δεν πήγαμε θάλασσα είπαμε στο τέλος. Μες τα μεσημέρκα. Θα ήταν ο μαζοχισμός στο μεγαλείο του !! Όι κοπέλια, σπίτι, aircondition, παττιχούα , πιπονοούι, χαλλουμούι, νερό τσακρί, φραπέ τζαι έξοδο μετά τες 19:30 το βράδι. 

Σιγά μεν πάω έξω . Η ώρα μου να πάω Κόλαση ακόμα δεν ήρτε, μουάχαχαχαχαχαχααααααα.....