Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Ε-mask-ώθηκα

Tούτη να τη φορείτε άμαν επιάσετε την γ____η τη ΑΗ1Ν1 (εεεε...που πάει ο νούς σας? Γέρημην εννοώ) για να ξέρουν οι άλλοι ότι την έσιετε τζαι να σας θωρούν τζαι να κόφκουν κούρβες !! (προειδοποιητική)


Τούτη εν για άντρες κυριλλέ ... (προστατευτική)


Τούτη ζεστή μοδάτη για γυναίκες handmade ... (προστατευτική)

Καλά ρε, ίντα εν τούτη η νέα μόδα να κυκλοφορούν με τες μάσκες?
Του γιατρού λέω, της νοσοκόμας, όι τες καρναβαλλίστικες.

Ήμουν προχτές μεσ' το mall του σαπόγερου θωρώ μιαν κορού με τη μάσκα, ήταν με μιαν άλλην κορού τζαι η άλλη είσιεν μωρό μαζί της. Εσκέφτηκα έσιει "γρίππη των αρκόσιοιρων " τζαι ότι εν για να προστατεύκει το μωρό.

Εχτές πάλαι , ήμουν μεσ' το Κινεζο-παιχνιδοπολυκατάστημα στη Λακατάμεια, τζείνο που γεμώνει πίττα κόσμο πριν τες γιορτές (τουρκοκύπριους τζαι ελληνοκύπριους, τζαι έπαναπροσεγγίζει τους τουλάχιστον όσον αφορά στην κατανάλωση) . ΒΤW πρώτην φοράν είδα τζαι που κοντά κάποιον να φορεί σακκούιν ομάδας ποδοσφαίρου τούρτζικης !! FENERBAHCE ελάλεν... εσύγκοψα τον καλοπαίδιν τζείνον που το εφόρεν, αλλά στον κώλον του ρεπάνι εσκέφτηκα τζαι άλλα ακατονόμαστα !!

Τέλοσπάντων να μεν ξεφεύκουμεν γιατί έννεν τούτο το θέμα, αλλά οι μάσκες.
Είσιεν που λέτε τζιαμαί άλλον ένα ζευκαρούιν με μάσκες τζαι οι θκυό να κυκλοφορούν τζαι να ψουμνίζουν κατά τα άλλα νορμάλ.

Σήμερα επήα φαρμακείο, εκαθαρίζαν θκυό Κινεζούες, ( μα πόση Κίνα ρε δαμέσα τελικά? Μιαν τα πλάσματα μιαν τα προιόντα, εννά αρκέψουμεν να κτίζουμεν τζαι παγόδες νομίζω να ξαναφορτσάρουν τα κτηματικά οι developers), τζαι τζείνες μασκ-ωμένες.

Ε ίνναμπου γίνεται ρε ?
Φορείτε τες γιατί είσαστεν άρρωστοι τζαι σκέφτεσται που την ευαισθησίαν σας να μεν κολλήσετε τους άλλους, οξά είδετε την Michael Jackson τζαι φοάστε να μεν σας κολλήσουν οι ακάθαρτοι τριγύρω σας που μπορεί να κουβαλούν τον ιόν ?!!!

Υ.Γ: Ήθελα να σας βάλω τζαι φωτος αλλά εν εκατάφερα, επιφυλάσσομαι

4 σχόλια:

  1. Εν πολλοί που τα τρων χοντρά με τούντην κουβένταν με την γρίππην. Εκτός που τες φαρμακευτικές με τα εμβόλια τζιαι τους ιατρικούς λειτουργούς με τες προμήθειες, έχουμεν τζιαι τους προμηθευτές μασκών - που οι πηγές μου λαλούν ότι εν μόνον μια εταιρεία στην Κύπρον - που τρίφουν τα ξημαρισμένα τα σιέρκα τους που ικανοποίησην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή