Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Πωλούνται Αυτοκινητούθκια


Έκαμα μιαν παρατήρηση τον τελευταίο τζαιρό που έσhιει να κάμει με τα αυτοκίνητα που πουλιούνται στες μάντρες τζαι συνειρμικά επήα λλίον στο παρελθόν για να φιλοσοφήσω βάση τζαι του παρόντος προβλέποντας για το μέλλον.

Το λοιπόν, επρόσεξα ότι πλέον μπροστά μπροστά στες μάντρες φιγουράρουν τα μιτσιά οχήματα, αυτοκινητούθκια νάκκον πιο μεγάλα που τζείνα των παναυρκών τζαι του λούνα παρκ ( no offense για όσους οδηγούν τέθκειου size αυτοκινητούθκια, μεν μου αγκρίζεστε α... σχολιάζουμε λλίο "πασhαμίτικα" για κάτι σοβαρό ). Επήεν ο τζιαιρός που μπροστά εβάλλαν τες Μερσεντάρες, τα ΜπεΕμΒε (Πη εντ άπλουγιου ή Πέη-ντάπλουγιου αν προτιμάτε) τζαι άλλες λιμουζινάρες. Τωρά τούτα πλέον εν πίσω πίσω ξιχασμένα, χωσμένα πίσω που τα μιτσιά.
Γιατί όμως λαλείτε?

Διότι έσhει "κρίσην". Άρα εν γοράζει ο κόσμος, ελείψαν τα ευρά που τες πούνjες του τζαι εν ιφκαίνει πας τες λιμουζίνες πκιόν. Ακόμα τζαι για το μιτσικουρίν ο πολλύς ο κόσμος εννά πάει να κάμει "φαινάsh" για να το αποκτήσει.
Άμαν πιάσουμεν τα πράματα που την αρκήν, είχαμεν ένα νησίν , εμοιράσαν μας το. Εκάμαν μεταεισβολικά (όχι μεταπολεμικά) τα πράματα να σάσουν τζαι παρασυρτύκαμεν, εξανοιχτήκαμεν τζαι αρκέψαν να χτίζουνται οι οκέλλες, οι σπιταρώνες, να αποκτούνται οι λιμουζίνες, τα κότερα...ούλλα επειδή εμεγάλωνεν τζαι εγέμωνεν το πουντjίν , μα συνάμα τζαι η αζούλα.
Σε 2η φάση, πρόσφατα σχετικά, τα πράματα αρκέψαν τζαι ξαναστραβώναν, economic cycles ας πούμεν ότι ένει, αλλά κυρίως ήταν οι κατραπατσιές του ΧΑΚ (αθθυμάστε το κανένας τούτο ρε?), το σύναμαν του πλούτου που τους λλίους, το γύρισμαν πας τα ακίνητα να τα ξιζουμίσουν τζαι τζείνα, τζαι άλλα πολλά παττάλικα που εγίναν μες τον τόπον μας τζαι θέλουν ώρα να τα πούμεν.
Έτσι σαν συνέπεια αρκέψαν τζαι μιτσιανίσκαν τα οικόπεδα αφού ακριβώσαν, εμιτσιανίσκαν τα σπίθκια που εκτίζουνταν αφού τα κόστη επετάσαν, εμιτσιάναν τα αυτοκίνητα που κρατούμεν, εμίτσιανεν η πίττα ο γύρος, η πίττα το σουβλάκι, η τασhινόπιττα τζαι πάει λέγοντας... εύχομαι αύριο να μεν μιτσιάνει τζαι το ψουμίν που θα τρώμεν με συνοδευτικό θκυό-τρεις ελιές για να θκιαβαίννουμεν !!!
Α, τζαι πολλά σημαντικό, να μιτσιάνει τζαι κάτι :

το άγχος, να λλιάνει τζαι παράλληλα να πολλύνουν οι καθημερινές ευχάριστες στιγμές διαφορετικά .............(λλίον offensive πιο κάτω προειδοποιώ) θωρώ που τα μαράζια να μιτσιανίσκει τζαι η πουλλού μας με ούλλες τες συνέπειες χαχαχαχαχαααααα.....

4 σχόλια:

  1. Είναι και η έλλειψη πάρκινγκ εκτός από την έλλειψη ρευστού ένα θέμα. Ένα jazz βρίσκεις κάπου να το χώσεις, την πεντάρα την BMW όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειδικα αμα δινεις την πεντάρα την μπεεμβε στην κόρη σου ή τη συζυγο σου που εν χαπαρίζει από 3 points, πισινό παρκάρισμα, προτεραιότητα, όρια ταχύτητας, πιστοποιητικά καταλληλότητας, .............. btw koulla τα MAZDA RX8 είδες δε θα θεωρούνται 13αρια πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά τα λέτε, άνκαι μπορώ να παραδεχτώ ότι η σύζυγος εν πιο καλή στο ασφαλές οδήγημα, έχω την τάση όταν οδηγώ σιγά να μην προσέχω. Φυσικά στα γρήγορα "νομίζω" ότι είμαι οδηγάντζας (πολλή μετριοφροσύνη δαμαί !!)
    Τα RX8 πολλά ωραία αλλά εν με κόφτει για την άδεια των 500+ ευρώ, ας φακκούν τζείνοι που έχουν.
    Τζείνο που είχα επακκέτταρα το, εδώκαν οι τύποι εξωδικαστικά όσα μου εκαταχραστήκαν χωρίς να μου το έχουν γράψει (τζαι τούτο έγινε αφού εκατουρήσαν σισαμόλαο πρώτα άμα έσφιξε ο κόμπος τζαι ήταν με το ένα πόδι μες τα σίερα), επιάσαν πίσω το αυτοκινητούιν τους τζαι πήαν στο καλό. Ας φακκούν τζείνοι τωρά
    Η μαλακία εν ότι γυρεύκω κανένα μεταχειρισμένο της προκοπής τζα δεν βρίσκω γιατί οι μάντρες εν γεμάτες σαβούρα, τζαι όσοι ιδιώτες έχουν καλό όχημα εν το πουλούν ειδικά σε έτσι τζιαιρούς.
    Σκέφτουμαι να πιάσω γάαρον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το χρηματιστήριον εξιάσαν το πολλύν. Τζείνοι που το επροκαλέσαν ετανύσασιν να το θάψουσιν!

    όσον αφορά τα αυτοκίνητα όσον πιο μιτσήν τζαι ασφαλές τόσον το καλλύττερον, τούτη έν η άποψη μου. τα μιάλα αυτοκίνητα που κρατούσιν τζαι χαριεντίζουνται έν για να καλύψουσιν για το μιτσήν τους μέγεθος αλλού...ξέρεις που!!

    το άγχος όντως μειώννει την λίμπιτον παρεπιπτώντος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή