Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Τούτοι πρέπει να πίνουν καμπόσες τζαι θέλουν τζι άλλες




Εκόψαν μας τες μπύρες !!!

"Θα μπορούσε να πληρώσει το πρόστιμο η ΑΗΚ, αλλά θα μείνει χωρίς λεφτά (αφού ως πρόσφατα εφαουσιάζαν πας τη ράσιη μας ... εξικοκκαλίσαν τα ούλλα οι κηφήνες της καρέκλας της Ηλεκτρικής που κάθε άλλο παρά ηλεκτρική είναι, μάλλον με παμπάτζια τζαι μεταξωτά κρόσσια τζαι με μασαζιέρα)
Βαρυφορτωμένοι θα είναι οι νέοι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος αυτό το δίμηνο αφού, πέραν της αύξησης του 2% (πριν λίο τζαιρό είχαμε τζι άλλη, τζαι όπου θέλετε γράψετε το θα ακολουθήσουν τζι άλλες στο μέλλον, γιατί έτσι μας εμάθαν τζαι τους εμάθαμε με το να σιωπούμε, να μας την μπήουν λλίη λλίη) το οποίο θα επιβληθεί σε όλους τους καταναλωτές για να πληρώσει η Κύπρος το πρόστιμο για την εκπομπή ρύπων (που ούλλοι οι κατά τζιαιρούς υπεύθυνοι εφροντίσαν να επωμιστούμε σήμερα τζαι για αρκετό χρόνο στο μέλλον αφού είτε η αδιαφορία είτε τα συμφέροντα εν τους αφήκαν να ασχοληθούν), άλλα 0,33 σεντ ανά κιλοβατώρα θα προστεθούν στους λογαριασμούς για ενίσχυση του ταμείου για παραγωγή ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (χααααα ....ήρτε τζαι το πουπανοπροίτζην)

Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας του υπουργείου, Σόλων Κασίνης, δήλωσε ότι την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται πως το Υπουργικό Συμβούλιο εγκρίνει την πρόταση της Αρχής, η οποία στη συνέχεια θα κατατεθεί στη βουλή για έγκριση, ώστε να αυξηθεί το ποσοστό που καταβάλουν οι καταναλωτές στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος από 0,22του ευρωσέντ την κιλοβατώρα στο 0,55.

Η αύξηση αυτή επεσήμανε αντιστοιχεί με €2-3 στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος ανάλογα με την κατανάλωση του κάθε νοικοκυριού. Όπως λειτουργεί σήμερα το σύστημα η Αρχή Ενέργειας από το 2003 εισπράττει γύρω στα €10 εκ. τον χρόνο, είπε. Ο κ. Κασίνης, χαρακτήρισε ασήμαντη την αύξηση μπροστά στο όφελος που θα επιφέρει η σταδιακή απεξάρτηση από τις εισαγωγές ενέργειας και την ταυτόχρονη μείωση των αέριων εκπομπών και βελτίωση της ποιότητας του αέρα. Ενδεικτικά ανέφερε ότι «είναι μια μπίρα λιγότερη το μήνα αν θέλουμε να εισάγουμε τις νέες τεχνολογίες των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας». "


ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕΝ ΤΖΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ME ΔΟΣΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ:

Ε καλάν κύριε (έννεν προσωπική επίθεση στον κο Κασίνη αλλά στον όποιο αρμόδιο) εγιώ που μόνον μιαν μπίρα το μήνα πίννω, εννά μου την πιάσετε τζαι τζείνην τα ευλοημένα? Πόσες να πιείτε ? Κανεί . . .

Τζεραστείτε που αλλού, εν ανάγκη πάντα να σας τζερνά ο καημένος ο καταναλωτής ?

ΑΤΕ CHEERS !!!

Σημ: Εν λλίον out of date αλλά εφύλαα τους την ...

6 σχόλια:

  1. Ωσπου ο καταναλωτης τζοιμάτε τον ύπνο του δικαίου ετσι θα συμβαινει Κκουλλα μου. Θέλει τα ο κώλος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν κάτι τέθκοια που με κάμνουν τζιαι νεκατσσιώ με την κατάστασην που επικρατεί στην ευλογημένη νήσον μας. Άμαν σκεφτείς ότι θα δώσουν γερά μπόνους σε στελέχη της ΑΗΚ - που θα εγκριθούν που το Υπουργικό -, τζιαι ότι τούτοι τζιαι οι κυβερνήσεις ως τωρά φταίσιν για τους ρύπους, τί να πεις? Αφού ακόμα δεν αρκέψαν τις εγκαταστάσεις για το φυσικόν αέριον..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικόν αέριον... Τούτον τζαι αν εμπλόκκαρεν που τα συμφέροντα !!!Αλλά που την άλλην έχουμεν αρκετό χαρκούμαι φυσικόν αέριον. Που τζείνο που μας ξαπολούν καθημερινά τζείνοι της καρέκλας τζαι της μάσας, ούλλοι με το γυρίν. Ξέρετε, τζείνο που άμα κάθουνται χαμαί σηκώνει τζαι ττόζιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τα Κκουλά μου! εσκέφτουμουν το ίδιο πράμα όταν τον άκουα... ρε φίλε εν μαζί που πίνουμε τις μπύρες? τί ωραία που τα παρουσιάζουν όλα... γενικά μας νομίζουν παλαβούς και με την συμπεριφορά μας δείχνουμε ότι είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τα λαλεί ο Κύων. Επετύχαν να μας κάμουν τελείως αναίσθητους βάλλοντα μας άλλες έννοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή