Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

KANEI ME TOYNTO TZYNHIN



Kάθε χρόνο με το που ανοίγει η κυνηγετική περίοδος τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Ούλλοι οι τζυνηοί (ας τους πούμεν έτσι το σύνολο για να κόφκουμε στράτα) μουντάρουν σαν τους λυσσιασμένους - ΓΙΑ ΤΙ ? σηκώνει πολλή συζήτηση - Εν 60,000 πλάσματα ρε. Μα αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει ?

Φακκά ο ένας πας τον άλλον. Ή μάλλον σύρνει ο ένας σκάγια του άλλου. Πας τον ενθουσιασμόν μόλις δει κάποιος τον λαόν, ξαπολά την σηπεθκιάν δίχως να δει παραπέρα. αν έσιει κανένα πλάσμα. Τα σκάγια φεύκουν έτσι βραστά βραστά τζαι όποιον πάρει ο Χάρος.
Ήντα μάθκια εφκήκαν ως τωρά τόσα χρόνια, ήντα πόδκια, σιέρκα ετραυματιστήκαν, να αφήκουμεν έξω τες όποιες υλικές ζημιές σε οχήματα τζαι σπίτια. Να μεν πούμεν τζαι για τη ρύπανση του περιβάλλοντος που το μόλυβδο και όχι μόνο. 

 Το πιο λυπηρόν όμως είναι να σκοτώνονται πλάσματα. Οικογενειάρχες.
Εσκοτώθηκεν άλλος εχτές (Θεός μακαρίσει τον άνθρωπο τζαι να βοηθά την οικογένεια του) τζαι άλλος χαροπαλεύκει. Μακάρι να αντεπεξέλθει. Καταγραμμένα περιστατικά τραυματισμών καμιά 20αρκά. Έλεος ρε.

Ρε Τζυνηοί,
Εννεν ανάγκη που την πρώτη Κυριακήν ούλλοι. Αφού έτσι τζι αλλιώς ξέρετε εν αξίζει τον κόπον τζαι διατρέχετε τζαι κίνδυνον. Άτε να πιάεις έναν λαόν, 2-3 περτίτζια τζαι ανάθεμαν αν σου αρέσκουν τζιολάς να τα τρώεις. Αλλά έτσι είναι, μιμητισμός τζαι σιόου, με το συμπάθκειον. Που εσάς οι παραπάνω είσαστεν που τζείνους που παν στρατόν εφέδροι τζαι μάχουνται να φκουν  αρρώστοι για να κουνοσυλιάζουν έννεν? Ή που άλλοι σας παραπονιούνται πως εκουραστήκαν με το να περπατήσουν 100-200 μέτρα. Να γυρίζουν όμως τα όρη τζαι τα παραρά που το γέννημαν του ήλιου ως το βούττημαν είσαστεν αππάροι. Που στολές τζαι άρβυλα για το τζυνήιν έσιετε που 10 ζευκάρκα αλλά στρατόν πάτε σαν τους κκιλίντζιρους τζαι με τα αθλητικάτζαι κλάνετε ότι εν σας διούν που το στρατό.Που το όπλον εν ηξέρετε να το ξηλώσετε τζαι να το στήσετε, τζαι έσιετε το ασυντήρητον τζαι χτιτζιόν αλλά τους 5-6 σηπέττους ο καθένας κάμνετε τους λουβίδκια, τρίφετε με τες ώρες τζαι ξαναστήνετε τους ολόγυαλους. Που συνανθρώποι πεινούν αλλά τους συλλους που έσιετε που 2-3 τζαι βάλε ο καθένας σας ταίζετε τους που το καλόν καλλύτερον.
Αντροπή σας !!! 


Τέλοσπάντων στα του τζυνηού πάλαι μια πρόταση:
Ας τους χωρίσουν σε κατηγορίες τζαι με διαφορετικές τιμές στα τέλη της άδειας κυνηγού τζαι να το κάμουν με το γυρίν ολάν το παίγνιον. 
Διερωτάστε για το "παίγνιον"? Γιατί έννεν έτσι που το λαλούν?
Αθθυμηθείτε τες ταπελλούες που εν σουρωτήρκα που τα σκάγια τζαι γράφουν " GAME RESERVE AREA"... χα...
Οι παραπάνω εν για να παίζουν που πασιν, τζαι για να παίζουνται...

16 σχόλια:

  1. αχαχα πολλά καλό! χτες το πρωί στο λόφο της Ορόκλινης με άλλους τρεις φίλους ποδηλάτες ακούσαμε το εξής: ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΜΝΕΤΕ! ΕΝΝΕΝ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΤΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!
    το ότι οι πιο πολλοί ήταν μέσα στην απαγορευμένη και τηλεφωνούσα στην υπηρεσία θήρας Λάρνακας και δεν το σήκωνε κανένας εν λεπτομέρειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίποτε ρε Κκουλλά, εν τραγικα τα πράματα. εν ηξέρω ίνταλος πιάνουν τις άδειες (αν τις πιάνουν). Παν τζιαι σκοτώνουνται κάθε φορά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε εγώ το καταλάβω αυτό με τους κυνηγούς... τόσο μικρός τόπος και τόσοι πολλοί άνθρωποι με όπλα να σκοτώνουν τα δήθεν θηράματα... και μετα να τραυματίζονται και να χάνουν ακόμα και τη ζωή τους... και ολα αυτά που λένε... πως αγαπούν την φύση και πως το κάνουν για να βρεθούν με τους φίλους τους... σιγά... θέλεις δικαιολογία για αυτά τα πράματα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλόουουου???? Δις ις Σάίπρους!!!
    έν ιξαέρω για άλλες (πολιτισμένες) χώρες. Αλλά το καλόν θα ήταν να περνούσαν ούλλοι οι υποψήφιοι τζυνοιοί που εξετάσεις. Πού εν οι απαγορευμένες, ήντα σκάγια βάλλεις μες τον σιεπέττον, ήντα διακριτικά πρέπει να φορείς, το κόταν του κάθε θηράματος, κλπ. Τζιαι φυσικά να περνούν τζιαι οι "παλιοί" που εξετάσεις, τόσον σωματικές (πιέσεις, καρδίαν, όρασην) όσον τζιαι ακαδημαϊκές.
    Τζιαι άλλου είδους εξετάσεις εν καλές. Τι πρέπει να παίρνει μαζίν του ο τζυνηός. Λουκάνικα, παστουρμάν, πόλιπιφ, φουκόύν ατομικήν, ραδιούϊν, αναπαυτικήν...
    Πέρκει συνετιστούν ούλλοι. Οι παραπάνω εν πελλοροκόλοι που αρπάσσουν έναν σιηπέττον τζιαι παίζουν ότι έβρουν ομπρός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συφφωνώ! πρέπει να κοπούσιν οι μισές άδειες! εν πάει άλλον. κανεί. άμμαν εν σας περνά κανεί πκιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είσαι λλίον άδικος. Ξηχάνεις το αίσθημα του macho-man που σου διά το "άθλημα". Ξέρεις πόσο άντρακλας νοιώθεις αν είσαι σε μιαν οπλισμένη παρέα και αντιμετωπίζεις έναν ζώο 10 φορές μικρότερο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαλλοου εν για να φέφκουν που σπίτι τες κυριακές να μεν τους μουρμουρά η γεναίκα τους που τα κάμνουν τούτα. Αγαπούν την φύση my ass.
    Το οτι αλληλοπαίζουνται στην πορεία θεωρώ το ποντιακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Nυχτερινός Ποδηλάτης
    Ωσάν να ήσασταν σε ναρκοπέδιο δηλαδή, πεδίο μάχης ή πεδίο βολής ας πούμε. Τζαι δεν έχετε θέση εκεί που κάμνουν τον "πόλεμο" τους.

    @ Αππωμένη
    εν γεγονός ότι εν πολλοί που δεν έχουν άδεια.
    Τζαι άμαν φκαίνουν έξω τόσοι πολλοί τζαι μέσα σε τζείνους αρκετοί άπειροι, εν αναμενόμενο να έχουμε ατυχήματα.

    @ Ωραία Ελένη
    Εν κρίμα τζαι τα ζωντανά. Το ωραίον εν ότι εκτρέφουν τζαι προστατεύκουν περτίτζια τζαι λαούς , οι της Θήρας για να τα ξαπολήσουν όταν αρχίσει το κυνήγι να βρίσκουν να παίζουν τα κοπέλια. Μα σοβαρομιλούμε ? Ξαπολούν τα περτικούθκια όπως είναι μαννά τζαι άφκαλτα , ολόισια για σφαγή.

    Τώρα για το να βρεθούν με τους φίλους τους , εχε συμφωνώ μαζί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Itsmylife
    Εν σωστά που λαλείς ρε φίλε.
    Tζαι οι άλλες εξετάσεις που εισηγείσαι.
    Όι να μου πέρνουν κρουασάν 7 days ας πούμε ...
    Όσον για τους ροκόλους που αρπάσσουν τον σηπέττο του τζύρη τους τζαι ότι εύρουν παίζουν, να παραιτήσουν τζαι να παίζουν άλλα πράματα (εεε... τα σείλη τους !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 7 days κρουασάν με Mr Brown ή Shark...
    Κατάντια φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Κυπριακόφωνος
    Εννά βαρεθούν σιγά σιγά νομίζω τζαι να παρετούν λίοι λίοι μια κάποια μερίδα τελοσπάντων.

    @ Defiance
    Ναι καλό, macho man , που τζιαμαί εκαρτερούσαν να εύρουν το άισθημα. Ξυπνά το πρωτόγονο αίσθημα του "άντρα-κυνηγού" , μπρρρρ.... που κυνηγά από τη μια τα θηλυκά για να διαιωνίσει το είδος , ή που βγαίνει προς αναζήτηση τροφής για να θρέψει την οικογένεια.
    Με 3-4 περτίτζια το χρόνο τζαι καμιάν 15αρκά τζήκλες. Αν πιάσει τζαι λαόν , πεεε... τζει που τον Μr. Universe.

    @ Pasxalina
    Ευχαριστώ, χαίρομαι που το βρίσκεις έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Αχάπαρη
    Μα εν μόνο για να μεν τους μουρμουρά η γεναίκα οξά έσιει τζαι αρκετά παραπάνω βάθος η κουβέντα που λαλείς .
    Πχ ο άλλος άκουσα που το ράδιον επήρεν την Φιλιππινέζα οικιακή τους βοηθό να του γλέπει το πέρασμα, τη θέση ρε πως το λες. Τζαι έρχομαι εγώ ο απονήρευτος τζαι διερωτούμαι. Μα μόνο για τούτον την επήρεν τάχα μου ?!!!

    Περαιτέρω συνειρμοί και όποιες πονηρές σκέψεις δικες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσε που άκουσα να συζητούν στη δουλειά ότι στέλλουν τες Φιλιππινέζες που τη νύχτα να τους κρατήσουν τόπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σόρρυ κυνηγοί για αυτό που θα πω, αλλά δε βρίσκω πιο χωρκάτικο πράμα και βάρβαρο που το κυνήγι. Είναι by far πιο χωρκάτικο που το να πηαίνει κάποιος στον καφενέ. Σίγουρα η κατάσταση που περιγράφεις είναι λυπηρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα
    ήμουν απασχολημένη χτες δεν πήρα είδηση την ανάρτησή σου και έγραψα κάτι παρόμοιο :)))
    αν ήμασταν στην ίδια τάξη, σίγουρα η δασκάλα θα νόμιζε ότι αντιγράψαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή