Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΝΤΟΥΣΚΟ pm


ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΗΔΙΑΣΕΤΕ !!

Kαλάν είπες μας για τα πλάνα, τους προβληματισμούς, τις προτιμήσεις, τη δουλειά που έκαμε ως τωρά ο "Πρίγκηψ" 
Το πάρακάτω τι το ήθελες , τι μας κόφτει ρε κουμπάρε, μα καταλάβεις τι μαλακίες έκατσες τζι έγραψες:
 (Στην παρένθεση εννοείται δικές μου μαλακίες για αντιπαραβολή και συμπλήρωση της "εικόνας"


Ντούσαν, λεπτό προς λεπτό
Στην πρώτη παρουσία του στα κυπριακά γήπεδα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν εξέπληξε, κρατώντας την εικόνα του σοβαρού και του μη ενθουσιώδη προπονητή, όπως τον γνωρίσαμε στην Ελλάδα. Αυτό φάνηκε από την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, πέντε λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Μπήκε, γύρισε το κεφάλι του στη δυτική κερκίδα και χαιρέτησε, ενώ όταν κούμπωσε το κοστούμι του, σήκωσε το χέρι του προς την ανατολική, όπου υπήρχε ένα πανό που έγραφε: "Welcome Prince".

Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, τον βρήκε να είναι όρθιος και να δίνει οδηγίες. Πρώτος του αποδέκτης ο Μακρίδης ενώ και ο Εφραίμ πήρε τις πρώτες του συμβουλές από τον "πρίγκιπα". Ιδιαίτερες παρατηρήσεις έγιναν στον Κασέκε για κάποιες ανορθόδοξές του ενέργειες.

Στο 10ο λεπτό κάθισε για πρώτη φορά (νομίζω σαν εκάθετουν έκλασεν, έτσι καλυμμένα you know), όμως όχι για πολύ. Δυο λεπτά αργότερα σηκώθηκε (μάλλον έπιασεν τον κόψιμον τζαι είπεν να κινηθεί λλίον πάνω κάτω να του περάσει) για το κόρνερ του Ολυμπιακού το οποίο στη συνέχεια κατέληξε σε γκολ. Δεν αντέδρασε. Όταν οι παίκτες του πήγαιναν στεναχωρημένοι στη σέντρα, προσπάθησε να τους εμψυχώσει με χειροκρότημα.

Το χέρι στο πρόσωπο ήταν χαρακτηριστικό των κινήσεών του στο προχθεσινό ματς.Δυσανασχέτησε για πρώτη φορά στο 35΄(έφτυσεν τζαι μιαν περιποιημένη ρέγχα), έπειτα από μια βεβιασμένη ενέργεια του Εφραίμ χωρίς να προβεί σε παρατηρήσεις.

Στο β' ημίχρονο παρακολούθησε τα πρώτα λεπτά καθιστός μέχρι το 53'(τζαι σαν εσκάλιζε τη μύτη του) που υπήρξε η φάση με την κόκκινη και σηκώθηκε να δώσει νέες οδηγίες. Στο γκολ του Ρουέδα δεν πανηγύρισε. Στο 78' έκανε παρατήρηση (σαν έκνιθεν την κκελλέν του) στον βοηθό για μια υπόδειξη.

Στο δεύτερο γκολ του αντιπάλου βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, γύρισε προς το πάγκο και έκανε 2-3 βήματα (2 δεξιά τζαι ένα αριστερά, το δεύτερον δεξιά ήταν νάκκον μετανωμένον τζαι με το πέλμαν να πατά πόξω πόξω). Όρθιος είδε και την ισοφάριση της ομάδας του, όμως πάλι δεν πανηγύρισε. Γενικά ο Μπάγεβιτς ήταν ακριβώς, όπως τον γνωρίζουμε. Αποχώρησε από το ΓΣΠ με τους συνεργάτες του (αφού αγόρασεν γλυσταρκάν τζαι φιστούτζια για το δρόμο), Γεωργαμλή και Μπορούτσικα και κατευθύνθηκε προς το λεωφορείο (αφού επέρασεν τζαι που τες τουαλέτες να ξαλαφρώσει που εβαστιέτουν τόσην ώραν)



Το pm ston τίτλο όπως αντιληφθήκατε δεν είναι ούτε για Prime Minister (να τον προωθήσουν) ούτε pm (ώρας) ούτε post mortem , μάλλον για POST MALAKIA Ή ΠΟΛΙΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ κολλά  ...

http://www.politis-sports.com/cgibin/hweb?-A=73927&-V=onlinenews




.

8 σχόλια:

  1. hahaha

    mana mou re o dhmosiografos epien tziai espoudasen tziai valloun na kamnei etsi pramata?!

    thelw glistarka.
    Giati h glistarka en classic tou gipedou arage????

    Damesa en loukanika tziai mpyra. Sth Ispania en sandwitch me shiromeri tziai pasatempo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλάβω πραγματικά, πόσο χαμηλα να πέφτεις?
    Πόσο κουτσόμπολος να γίνεσαι?

    Άτε έβαλα σου επιθυμίες τωρά, εν classic η γλυσταρκά που παλιά, τζείνην είχαν τζαι τα φιστούτζια, έμεινεν παράδοση. Μαζί μες τες πόμπες (το γλυκισμα τζαι τες μελόπιττες χαχαχαχα)

    Μα Γερμανία μπύρα μέσα στο γήπεδο? Καλή φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nai, se merika gipeda eshei mono mpyra xwris akool.
    O Sholin me ton parean tou epian, hpian pou 3 mpires epittosan tziai meta emathan oti en eisien alkool.
    Ti sou enei o nous a!:-)
    trwei peripeksimon akoma:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξήασεν να μας αναφέρει ο δημοσιοκάφρος σε ποιό λεπτό έσουσεν το φραπέ το σπαστόν το Κίτσιος τζαι σε ποιό λεπτό είπεν "γαμώ το φελέκι μου" σαν έσπασεν έναν φυστούτζιν που ήταν όφκερον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου, ωραιότατη η ανάρτηση σου. Έσμιξες τα ούλλα πολλά ωραία. Όσον αφορά τον "αθλητικογράφον", είναι ένας που τους πολλόύς που έχουμεν στην Κύπρον. Αντί να γράφουν για θέματα που καίνε, φοούνται τες αντιδράσεις τζιαι γράφουν άλλα ντ'αλλων. Αλλό λλίον να μας δείχνουν τζιαι στην τηλεόρασην τα ποσοστά που κάθεται/στέκεται ο προπονητής στον πάγκον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Postbabylon
    Α το Σιαολίν , αχαχαχαχαχααααα...
    Πολλά κοπέλλιν τελικά !!

    Invictus
    Το φιστούτζιν εν ο ίδιος ο δημοσιοΚΑΦΡΟΣ που το έπσασε. Ο Ντούσκος εγύρεψεν Κίτσιον αλλά άρκησεν. Είχαν ξεπουληθεί τζαι εδκιάβηκεν με Πόκα

    Itsmylife
    Θέκκιου ρε φιλε, εν καλά που λαλείς , να μας δείχνουν στατιστικά τζαι για τον προπονητήν ολάν, τζαι για τον συκλάρην γιατί όι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πφ... Πολίτης.
    Ο Ντούσκο κοίταξε με το βαρυ βλέμμα του προς την εστία του Γιωργαλλίδη, ενώ το θεληματικό του πηγούνι έβλεπε προς τα κατεχόμενα. Πρινς (ντεπεκελερ) νταπροπαζιαλοβατ εγραφε το πανω των κηφήνων. Η ψύχρα ήταν διαβολεμένη και ο Ντουσκο σκουλλιστικε το πρασινο μπουφάν του. Σηκώθηκε να φτιάξει το έσώρουχό του που μπήκε στη σχισμή του πισινού του, Μετά έκατσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SKonte
    xexexe, ωραία σκηνοθεσία !!!
    Έφαεν τζαι τον Ναδάλ με λία λόγια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή